In the spotlight: Elzo de Lange

Benieuwd wie er actief zijn binnen het Fascinating programma? In deze serie 'Aan het woord' stellen deelnemers zichzelf voor. Vertellen ze wat ze doen, wat ze leren en wat hun visie is op de agrifoodsector van de toekomst. Elzo de Lange is kwartiermaker en trapt de serie af.

05/10/2022

Benieuwd wie er actief zijn binnen het Fascinating programma? In deze serie ‘Aan het woord’ stellen deelnemers zichzelf voor. Vertellen ze wat ze doen, wat ze leren en wat hun visie is op de agrifoodsector van de toekomst. Elzo de Lange is kwartiermaker en trapt de serie af.

Elzo de Lange
Elzo de Lange, Kwartiermaker bij het Fascinating programma

“Binnen Fascinating ben ik Kwartiermaker. In deze rol breng ik partijen, personen en potentiële partners samen en bedenk ik hoe we nieuwe projecten vorm moeten geven.

Wat het zo interessant maakt om onderdeel te zijn van Fascinating is dat innovatie helaas niet in een rechte lijn verloopt. Heel vaak moeten we nog een weg of brug aanleggen. Het vinden en betrekken van allerlei verschillende partijen en vervolgens samen naar het punt op de horizon te gaan, dat is het allerleukste van open-innovatie!

Mijn visie op de agrifoodketen van de toekomst is gezonde voeding, voor gezonde mensen, van gezonde boeren en met gezonde natuur. De ministeries Volksgezondheid en Landbouw komen samen waarbij de voordelen van een fittere bevolking voortkomen uit de keten die dat mogelijk maakt.”

Meedoen?

Heb je vragen over het Fascinating programma? Wil je bijdragen aan de landbouw van de toekomst? Werk je bijvoorbeeld aan innovatieve technologie, toepasbaar in de agrofood sector en zoek je een route om je product in de markt te zetten? Neem contact met ons op!