Ondernemer gezocht!

02/05/2022

Ben je ondernemer en werk je aan innovatieve technologie voor de agrofood sector? En zoek je hulp bij het testen of verder ontwikkelen van technologie? Of hoe je jouw product het beste in de markt kunt zetten? Neem dan contact met ons op! We kijken graag wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Experimenteer binnen Fascinating

Fascinating bied je de kans om in het programma te experimenteren op toegepaste schaal.
We hebben hiervoor mogelijkheden op het land en in het lab. Bij deelname in projecten bieden we ondernemers een bijdrage in de ontwikkelkosten. We bieden je de juiste juridische bescherming om in vertrouwen samen te werken met de andere partners in het programma: van kennisinstelling tot coöperatie – van ontwikkeling tot implementatie.

Breid je netwerk uit

Via ons netwerk maak je kennis met jong talent én organisaties die actief zijn in de landbouw, voeding, gezondheid, groene chemie én processing. Of brengen we je in contact met de NOM en Invest-NL.

Fotografie door Diepzeekonijn.nl

Neem contact op

Maar de eerste stap is elkaar leren kennen. Neem contact met ons op zodat we kunnen kijken hoe wij jou kunnen helpen met het verder ontwikkelen van je product, dienst of proces.

We brengen je in contact met de juiste contactpersoon om te bespreken of jouw vraag past binnen de scope van het programma en hoe we daar samen invulling aan kunnen geven.

Vul het contactformulier in of bel/mail met Agata van Oosten via agata.vanoosten@ispt.eu of +31 6 202 555 10.